Nieuws (we blogden hier een beetje)    Titelpagina  

Als je naar Oud nieuws gaat, vind je nieuws tot en met 2010.

2012 - Barcelona

Pieter en Corrie zijn van 12 tot 16 mei naar Barcelona geweest.
Heerlijk weer (we zijn lekker bruin geworden) en veel gezien.

Hiernaast hebben we alvast een foto neergezet om je lekker te maken.

Vakantie 2011

Edmond ging van 2 t/m 9 juli op stap met vrienden naar Terschelling.

Corrie en Pieter gingen 8 juli via Ermelo op weg naar Buitenkunst.

Corrie heeft Jemenitische liederen gezongen bij Adir Kochavi, Pieter deed de workshop Trio Duet Solo bij Pim Brackenhoff.

Na Buitenkunst gingen Corrie en Pieter naar Duitsland. Daar zijn ze langs de Overijsselse Vecht gefietst, vanaf de bron in Darfeld tot bijna de uitloop in het Zwarte Water bij Zwolle. We hebben veel foto's gemaakt. Van bruggetjes, van de Vecht en uiteraard ook van de verdere omgeving. We proberen ze binnenkort op de website te zetten. De tocht was voor ons in elkaar gezet door de VVV van Grafschaft Bentheim. We fietsten van hotel naar hotel, ongeveer 50 km per dag. De bagage werd ook voor ons vervoerd. Lekker luxe dus.
Klik voor de foto's.

Robert ging met zijn vriendin Cindy naar Schotland. Ze zaten op een camping vlakbij Glasgow. Wij weten nu dus, dat in Schotland fietsen gratis met de trein mee mogen. Robert en Cindy hebben veel plaatsen bezocht en daar mooie foto's van gemaakt. We hopen daar binnenkort een link naar te plaatsen.

Uitstapje Leiden

Vrijdag 20 mei zijn Pieter, zijn broer Edmond en Corrie naar Leiden geweest. Aanleiding was het concert van het Egidiuskwartet: Magnificat, het tweede concert over de Leidse koorboeken.Het was alvast het verjaardagscadeautje voor Edmond.

Nu we toch die kant uitgingen, hebben we er een dagje uit van gemaakt. We hebben eerst geluncht, daarna hebben we de stad wat bekeken. Corrie vond de boten met restaurantdeks zeer interessant. Daarna hebben we weer gegeten. In een restaurant waar door heerlijk relaxte studenten goed werd bediend. Het concert van het Egidiuskwartet was een mooie afsluiting van de avond.

Klik hier voor de foto's.